Bundproppen slår fra sig i håndboldligaen

04/10/2014

Skanderborgs håndboldherrer skød sig lørdag væk fra sidstepladsen i Boxer Herreligaen med en sejr på 29-22 over Sønderjyske.

Værterne var som forvandlet i forhold til sæsonens hidtidige kampe, hvor skader også har hæmmet Skanderborg-holdets muligheder.

Sønderjyske blev fra første fløjt kørt ud af Morten Børup Hallen, hvor hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 16-8. Selv om arbejdet skulle gøres færdigt, så var spændingen stort set forduftet efter de første 30 minutter.

Skanderborg havde før kampen tabt de seneste fem kampe. Status efter de første syv spillerunder er fire point, mens Sønderjyske har syv point. Ligaen toppes af KIF Kolding København, der er oppe på 13 point.

På Sydfyn overraskede bundholdet Mors-Thy, da det lykkedes at slå GOG med 30-27. Mors-Thy og GOG ligger nu side om side med Skanderborg i bunden, hvor alle tre hold har fire point.

Team Tvis-Holstebro vandt 33-32 ude over Bjerringbro-Silkeborg i en kamp mellem to af ligaens midterhold.