Bundproppen straffer AGF med sent sejrsmål

11/09/2015

To vragede AGF-spillere sørgede fredag for en overraskende 2-1-hjemmesejr til Hobro over AGF i Alka Superligaen.

I næstsidste minut blev Martin Mikkelsen matchvinder med den afgørende scoring, da han blev spillet fri af Kasper Povlsen.

Både Mikkelsen og Povlsen har tidligere optrådt for AGF, men duoen kunne ikke bruges i Aarhus.

Fredag foldede de sig ud, da Povlsen med stort overblik fandt en helt fri Martin Mikkelsen, der med ro og præcision lagde bolden ind bag AGF-keeper Steffen Rasmussen helt ude ved stolpen.

Hobro-målet gik stik imod spil og chancer, da de aarhusianske oprykkede i hele anden halvleg havde lagt et nådesløst tryk ned mod værternes mål. Skarpheden var dog en mangelvare hos AGF'erne.

Kampen begyndte mere jævnbyrdigt, da Hobro i silende regnvejr tog føringen midtvejs i første halvleg på et kontraangreb.

Gæsternes Daniel Christensen fik ikke blokeret en pasning til Gökcan Kaya, der kunne sende den våde bold under Steffen Rasmussen i AGF-målet.

Udligningen til 1-1 faldt i de sidste sekunder af første halvleg, da AGF's Alexander Juel Andersen slog et indlæg ind foran Hobros mål.

Hjemmeholdets midterforsvarer Thomas Hansen fik sendt bolden ind på Hobro-målmand Jesper Rask, inden bolden sprang tilbage på Thomas Hansen og videre ind i værternes mål.

De sidste 45 minutter tegnede sig som et langt og vedvarende aarhusiansk pres ned mod Hobros mål. Eneste Hobro-chance var vel Martin Mikkelsens scoring i slutfasen.

20 minutter før slutfløjt måtte AGF's Stephan Petersen hjælpes fra banen med en knæskade, efter at den hurtige kantspiller landede forkert efter en nærkamp. Det ligner umiddelbart en længere pause for AGF-kanten.

Hobro rykker med sejren væk fra ligaens sidsteplads. Holdet har nu syv point for otte kampe. AGF har 10 point midt i rækken.