Burgaard tager ingen chancer inden VM

Kvindelandsholdet får sandsynligvis ikke glæde af bagspilleren Louise Burgaard ved weekendens firenationersturnering i Spanien.

Fredag aften sad Burgaard over, da Danmark let slog Tunesien med 33-15 i Gijon. Højre backen havde problemer med et springerknæ.

Og selv om landstræner Klavs Bruun Jørgensen efterfølgende gav udtryk for, at han håbede at kunne anvende Louise Burgaard i en af de resterende to kampe mod Angola og Spanien, er hovedpersonen selv lidt mere tilbageholdende.

- Nu har jeg prøvet nogle gange at bøvle med nogle småproblemer op til en slutrunde, men jeg er i kampform, og jeg kender pigerne godt.

- Selvfølgelig vil jeg helt vildt gerne spille. Det er da noget pis. Men det vigtigste er, at jeg spiller om otte dage - og ikke nu, siger Louise Burgaard til TV 2 Sport.

Der var heller ikke de store bekymringer at spore hos landstræner Klavs Bruun Jørgensen i forhold til Louise Burgaards tilstand efter fredagens storsejr.

- Jeg er ikke bekymret for Louise. Hun har et springerknæ. Det vidste vi godt. Jeg er ikke bange for hendes tilstand, sagde Klavs Bruun Jørgensen efter kampen mod Tunesien.

/ritzau/

Dagens Gossip