Burgaard VM-klar trods dårligt knæ: Jeg lever med det

Helt godt har hun det ikke, men landsholdsprofilen Louise Burgaard melder sig alligevel helt klar til at kæmpe for VM-succes for håndboldlandsholdet i de kommende uger.

Burgaard lider af springerknæ - en kendt sportsskade, som blandt andre Caroline Wozniacki også slås med.

- Det er en skade, jeg har haft længe. Den kan blusse op og ned. Hvad der har udløst det, så det er blusset op lige nu, er svært at sige. Det er heldigvis noget, jeg kan leve med, siger Louise Burgaard.

Den stærke venstrehåndsskytte kom slet ikke i aktion i opvarmningsturneringen i Spanien i sidste weekend. Knæet skulle have ro, og der er langt mere brug for FCM-profilens kvaliteter, når VM går i gang.

Når det dårlige knæ lader høre fra sig, handler det primært om at dosere de fysiske aktiviteter.

- Ved at skåne det, kan man spille med i et vist omfang. Det er jo ikke en akut skade, forklarer Louise Burgaard.

Derfor har hun også siddet udenfor under nogle af øvelserne under træningen.

Torsdag aften deltog hun dog i hovedparten af spiltræningen, og Burgaard så ikke ud til at være plaget af sin skade. Hun høstede tværtimod stor ros, da hun flere gange hamrede hopskud op i målhjørnerne.

Dermed ser alt ud til at gå efter planen, så Burgaard kan være med mod Japan lørdag. Næste test kommer i den afsluttende træning fredag aften.

- Jeg håber da, at jeg fortsat kan lægge lag på og forhåbentlig træne fuldt med fredag. Hvis det ikke går, må vi tage den derfra, siger Louise Burgaard.

Danmark er noget ramt på højre back, hvor også Line Jørgensen har knæproblemer. Hun var slet ikke med i torsdagstræningen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip