Burhan G's babymor: Barnets køn er vigtigt

Det er første gang for sangeren Burhan G. Men for kæresten, psykologen Sarah Zobel, er det at være gravid en kendt sag.

Sarah Zobel, der har to børn fra et tidligere forhold, deler på sin videoblog generøst ud af sine erfaringer og oplevelser, mens hun venter sit og sangerens første fælles barn.

I en video, som Zobel har lagt op tidligere på ugen, taler den 41-årige tredjegangsmor om de overvejelser, hun gør sig i forhold til kønnet på sit kommende barn.

- Første gang ville jeg gerne vide det. Anden gang håbede vi på, at det blev det modsatte køn, og tredje gang er jeg faktisk ligeglad. Bare den selvfølgelig er sund og rask, siger hun.

Den tidligere fotomodel har i forvejen drengen Vincent og pigen Roberta med balletdanseren Alexander Kølpin, som hun var gift med fra 1999 til 2012.

- Jeg oplever en stor forskel på at være mor til henholdsvis en pige og en dreng. Ét er interesser og behov, som vi jo ved, er meget forskellige, men noget andet er psyken og samværet.

- Med min datter kan jeg lave flere pigeting. Men jeg oplever også, at det kan være kompliceret at være samme køn og måske specielt i et mor-datterforhold, fortæller hun på sin videoblog.

Sarah Zobel, som nu er knap fem måneder henne i sin graviditet, har lavet sin videodagbog i samarbejde med babyudstyrsforretningen BabySam.

I dagbogen, som hun planlægger at fortsætte med også efter, hun har født, vil Sarah Zobel tale om sine oplevelser med alt fra graviditetshormoner til amning og den nye hverdag i familien.

- I forhold til, at det er min tredje gang, synes jeg, jeg har lagt mærke til, at jeg denne gang er følelsesmæssigt lidt mere påvirkelig. Jeg kan sidde og græde over de mindste ting, siger Sarah Zobel.

Følg selv med i Sarah Zobels videodagbog her: http://www.babysam.dk/inspiration/sarah-zobel/

Se også Sarah Zobels skanningsbillede af sin og Burhan G's kommende søn eller datter her: https://instagram.com/p/64vgnPkoYA/?taken-by=sarah_zobel9

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip