Buschauffør kørte hele bussen til sygehuset, fordi en passager blev dårlig

Normalt er bus 41 ikke en specielt ophidsende oplevelse for passagererne, når den kører mellem de to svenske byer Gävla og Hofors. 

Men i går blev der lavet om på det, da en passager blev dårlig, og ambulancen ikke kunne nå frem. Den unge mand, der var dårlig, var helt bleg i ansigtet og klagede over smerter i brystet og stikken i armene. 

Derfor så bussens chauffør, Hasse Davidsson, ingen anden udvej end at ændre bussens rute, og køre ambulancekørsel til sygehuset. 

- Det kunne være livstruende. Jeg er ikke læge, og der var ikke tid til at sidde og gætte. Det eneste jeg kunne gøre var, at få ham frem til nogen, der kunne hjælpe ham, siger Hasse Davidsson til arbetarbladet.se. 

Bussen kørte i høj hastighed til sygehuset, og da de kom frem til akutmodtagelsen, var den unge mand næsten ved at kollapse.  Hasse Davidsson fulgte ham ind, og sørgede for, at han blev tilset af en læge. 

Enkelte passagerer tweetede, mens de sad i bussen. Og selvom passagererne blev forsinkede, var de svært begejstrede for chaufførens indsats. 

- Buschaufføren er en helt. Jeg har aldrig mødt en som ham før. Jeg håber, han fortsætter med at være en af hverdagens helte, skrev passageren Jennifer Tjernell på Twitter om oplevelsen. 

Men Hasse Davidsson synes ikke, han fortjener al den ros. 

- Det var bare en normal dag på arbejdet. Man gør, hvad man kan, og så må man håbe, at andre ville reagere på samme måde, hvis det skulle ske for en selv, siger Hasse Davidsson til arbetarbladet.se. og fortæller, at han er ked af, at han ikke ved, hvordan den unge mand har det i dag. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip