Busser kørte uden om Bispehaven efter angreb

Siden sommeren har det socialt belastede område Bispehaven i Aarhus V været plaget af uroligheder, påsatte brande og stenkast mod blandt andet bybusser. Mandag aften var der igen ballade i området, hvilket medførte, at busruten gennem området blev omdirigeret, efter der var blevet kastet sten mod en bus.

Da politiet dukkede op i området, blev betjentene mødt af en gruppe unge, som fortsatte urolighederne. Derfor besluttede Aarhus Sporveje, at bus 3A resten af aftenen skulle køre uden om det sociale boligbyggeri for at undgå mere ballade.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi har både chauffører og passagerer at tage hensyn til, så vi kan ikke acceptere, at der er utryghed eller en risiko for, at der sker noget i vores busser, siger direktør i Aarhus Sporveje Torben Høyer til JP Aarhus.

Tirsdag aften kørte bussen gennem Bispehaven uden problemer, men ruteændringen kan ske igen. Det er op til den enkelte chauffør at vurdere, om han føler sig tryg ved at køre ind i området.

Aarhus Brandvæsen er også flere gange siden i sommer blevet mødt af stenkast og raketter, når brandmændene er rykket til brand i Bispehaven. 

LÆS OGSÅ: Iphone afslører gaderøvere i Aarhus

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip