Button sætter Magnussens konkurrent på plads

Årsagen er en vild duel under søndagens formel 1 grand prix i Bahrain, hvor Sergio Perez satte et hårdt angreb ind på sin engelske teamkammerat. Episoden kulminerede med, at de to ramte hinanden, men heldigvis for begge så tog McLaren-racerne ikke skade af den interne påkørsel.

Alligevel var den en sjældent set sur Jenson Button, som efterfølgende kaldte sin, til sæsonen, nye holdkammerats kørsel for decideret farlig.

- At hamre hjulene sammen med over 300 kilometer i timen er ikke noget, vi normalt gør i formel 1, så det her er en ny ting for mig, sagde Jenson Button forarget til Autosport og varslede en kammeratlig samtale med Sergio Perez.

Den har de to nu haft. Og ifølge Jenson Button, så er alt nu igen fryd og gammen mellem de to.

- Havde en vigtig samtale med Sergio Perez i går (mandag, red.) for at få renset luften. Som hold vil vi nu se fremad og vente med at kæmpe til en anden dag. Roll on Barcelona, skrev englænderen via sin Twitter-profil med henvisning til det næste grand prix i Barcelona.

Man kan så diskutere, hvorvidt Sergio Perez ser med samme alvor på episoden i Bahrain, som Jenson Button. I hvertfald har han kun kaldt sit angreb for 'lidt risikabelt', men samtidig beskyldt Button for at køre lige så aggressivt.

Og tirsdag lagde Sergio Perez så et foto op til frit skue på sin Twitter-profil af netop duellen mellem de to McLaren-racere med teksten.

- Bahrain 21/04/13 Et godt minde...

Alt imens uroen ulmer, så kan danske Kevin Magnussen se til fra sidelinjen i rollen som officiel reservekører hos McLaren. Og netop balladen omkring Sergio Perez, som indtil i søndags blev kritiseret for ikke at køre hurtigt nok, kan måske i sidste ende vise sig bane vejen for Kevin Magnussens formel 1-drøm i 2014.

For ryger Sergio Perez ud, så kan det meget vel ende med, at McLaren hiver Kevin Magnussen ind som fast formel 1-pilot. Men det er for nuværende alt sammen kun spekulation. 

Dagens Gossip