Byens borgere så et nedslidt hotel: Forvandlede det til det mest fantastiske sted

Californiens mest folkerige by, Los Angeles, oplevede i 2015, at byens gader blev oversvømmet med hjemløse – mange af dem var krigsveteraner, der på forskellig vis var endt i nød og på gaden, efter at være kommet hjem fra krig.

De mange hjemløse betød, at byen til sidst erklærede undtagelsestilstand, og sidenhen har en massiv indsats fra både byen selv såvel som af frivillige og interesseorganisationer været med til at sænke andelen af hjemløse veteraner med 30 procent i dag, knap et år efter.

Læs også: Hjemløs redder bagers liv - får den vildeste belønning

En af de ting, byen selv har gjort, er, at lave gamle, forladte moteller om til herberg og boliger til de hjemløse borgere. 

Det er blandt andet gjort i et samarbejde med organisationen Step Up, som arbejder for, at endnu flere boliger skal stå klar i 2017.

Organisationen deler nu sine billeder af deres projekter, i håb om at flere vil donere penge til non-profit-foretagenet, så der er råd til at ombygge og forvandle endnu flere forladte moteller.

I mellemtiden arbejdere flere af byens politikere på at gøre det mere fordelagtigt for ejere af nedslidte moteller, der ikke er i brug længere, at overlade deres bygninger til projektet.

Læs også: Hjemløs hund vader ind på politistationen og finder det, som han har ledt efter hele livet
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip