Bygning kollapser i USA: Flere meldes dræbt

Mindst en person har mistet livet og adskillige er kvæstet, efter at en fire etagers bygning er kollapset i Philadelphia i USA. Det rapporterer flere amerikanske medier.

En kvinde er bekræftet dræbt, men CNN melder også om endnu et offer for ulykken. NBC News sætter til gengæld dødstallet til fire.

- 13 personer er blevet reddet ud og overført til hospitaler. Ulykkeligvis har en person mistet livet, siger en talsmand for politiet i Philadelphia og tilføjer, at de sårede er sluppet med "mindre" kvæstelser.

Bygningen var tom, da den faldt sammen, men etagebyggeriet styrtede ned i en genbrugsforretning. Redningshold arbejder på stedet, og der er endnu ikke overblik over, hvor mange mennesker der befandt sig i butikken, da ulykken fandt sted.

- Du kunne mærke rystelserne, siger øjenvidnet Jordan McLaughlin, som sammen med flere andre hjalp til med redningsarbejdet i minutterne efter ulykken.

- Der var folk, der rent faktisk væltede. Nogle begyndte at skrige og løb over gaden. Der var mennesker inde i bygningen, du kunne høre dem skrige, tilføjer han ifølge CNN.

Det er endnu uvist, hvorfor etagebyggeriet kollapsede.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip