Bygning kollapser i USA: Flere meldes dræbt

Mindst en person har mistet livet og adskillige er kvæstet, efter at en fire etagers bygning er kollapset i Philadelphia i USA. Det rapporterer flere amerikanske medier.

En kvinde er bekræftet dræbt, men CNN melder også om endnu et offer for ulykken. NBC News sætter til gengæld dødstallet til fire.

- 13 personer er blevet reddet ud og overført til hospitaler. Ulykkeligvis har en person mistet livet, siger en talsmand for politiet i Philadelphia og tilføjer, at de sårede er sluppet med "mindre" kvæstelser.

Bygningen var tom, da den faldt sammen, men etagebyggeriet styrtede ned i en genbrugsforretning. Redningshold arbejder på stedet, og der er endnu ikke overblik over, hvor mange mennesker der befandt sig i butikken, da ulykken fandt sted.

- Du kunne mærke rystelserne, siger øjenvidnet Jordan McLaughlin, som sammen med flere andre hjalp til med redningsarbejdet i minutterne efter ulykken.

- Der var folk, der rent faktisk væltede. Nogle begyndte at skrige og løb over gaden. Der var mennesker inde i bygningen, du kunne høre dem skrige, tilføjer han ifølge CNN.

Det er endnu uvist, hvorfor etagebyggeriet kollapsede.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip