Bygningskollaps på ferieø har nu kostet syv livet

Skrevet af admin

17/04/2016

Dagens topnyheder

Redningsfolk på den spanske ferieø Tenerife har fundet endnu et offer i de sammenstyrtede bygningsmasser af en boligblok, der kollapsede torsdag. Det skriver det norske nyhedsbureau NTB.

Det seneste fund bringer det samlede dødstal op på syv mennesker.

Der er tale om fire kvinder og tre mænd, som er blevet ofre for ulykken, der fandt sted i byen Los Cristianos i regionen Arona.

Det seneste offer er en spansk mand, som befandt sig i det fem etager høje hus, da det faldt sammen. Han var ifølge myndighederne den sidste af de savnede personer, som befandt sig i bygningen, da den styrtede sammen.

De hidtil syv omkomne er ifølge den spanske avis La Opinion henholdsvis en finne, tre spaniere, to italienere og en marokkaner.

Omkring 200 mænd fra det lokale brandvæsen og det spanske militær har deltaget i oprydningen og eftersøgningen efter ulykken.

Torsdag, hvor ulykken fandt sted, lykkedes det at få reddet tre levende beboere ud af murbrokkerne.

Beboerne i fire omkringliggende bygninger er fortsat evakueret. Årsagen til bygningens kollaps er stadig ukendt, men ifølge spanske medier var bygningen ved at blive renoveret.

Myndighederne på øen har erklæret tre dages sorg, og Spaniens forsvarsminister, Pedro Morenes, har besøgt ulykkesstedet.

/ritzau/NTB