Bypiger søger bonderøve har snart premiere

I ”Bypiger søger bonderøve” kører 14 smukke, sjove og skønne storbypiger sammen med værten, Anne-Dorte Krog Gausbøl, ud af byens travle hverdag og ind i det smukke danske sommerlandskab for at møde landets bedste bonderøve.

Og pigerne bliver taget imod med kyshånd i et område, hvor mange mænd lever en tilværelse som singler. For sandheden er, at 48 procent af alle mænd i alderen 20-49 år uden for byområderne er singler – hvilket svarer til over en halv million single-bonderøve.

I ”Bypiger søger bonderøve” er missionen at få kærligheden til igen at blomstre blandt græssende køer, vindblæste strande, karakteristiske dialekter og hyggelige landsbymiljøer.

Prinsen fra landet

Seerne kan se frem til en sæson, hvor der vil blive smeltet storbyhjerter på stribe, og hvor der vil blive både grint, råbt, skreget og grædt. For selv om de 14 bypiger er klar til at give livet på landet en chance, er de ikke forberedt på, hvad det kommer til at indebære for dem.

En ting er, når de velplejede og moderigtige piger skal malke en ko eller plukke en høne, når de lange negle knækker og vinden ødelægger de pæne frisurer, og når sushi bliver skiftet ud med bondske egnsretter. En anden ting er, når følelserne og oplevelserne pludselig viser sig at ramme lige ind i hjertet:

- Det er kommet bag på pigerne, hvor mange følelser, der er på spil - og de bliver ret påvirkede af mændenes reaktion på deres valg og fravalg. Jeg tror det er overraskende for alle, hvor tæt man kan komme på et andet menneske på så kort tid, siger programmets vært, Anne-Dorte Krog Gausbøl.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Bussen fyldt med kvindelig charme og storbyattitude begiver sig vidt omkring. Første stop er Vrå Slot i Vendsyssel, hvor de paillet- og stiletklædte piger helt tager pusten fra bonderøvene Ulrik og Patrick.

Ungkarlene tager dog revanche, når bypigerne med håndkraft skal plante grønkål og senere - spise den.

Fra Vendsyssel går turen videre til Djursland, Sønderjylland, Lolland og Vestjylland. Ved hver destination vil det vise sig, om pigerne vælger at køre videre med bussen eller hoppe af og give en af bonderøvene – og kærligheden – en chance.

”Bypiger søger bonderøve 2” har premiere på Kanal 5 mandag den 2. september. Programserien sendes mandag til torsdag klokken 19.

Dagens Gossip