Byrådsmedlem vil have Christiansfeld som bryllupsby igen

Før kommunesammenlægningen i 2006 havde Christiansfeld en livlig trafik af udenlandske borgere, som blev viet i den romantiske by.

Men efter kommunesammenlægningen, satte daværende borgmester Per Bødker Andersen en stopper for vielser uden for Kolding Rådhus og dermed endte også Christiansfelds tid, som magnet for giftelystne udenlandske par.

Nu vil det lokale byrådsmedlem, Molle Lykke Nielsen, fra Dansk Folkeparti her i valgåret søge at få vielserne tilbage til den historiske by. Vielserne havde nemlig en mærkbar afsmittende virkning på omsætningen i hoteller, restauranter og butikker i Christiansfeld.

Kolding Kommune har igen åbnet op for vielser uden for rådhuset, men der er aldrig kommet gang i vielserne i Christiansfeld igen.

- Når jeg taler med lokale forretningsdrivende, så er det tydeligt, at de savner omsætningen fra de mange udenlandske par, som blev viet i Christiansfeld. Derfor har jeg nu bedt om, at sagen bliver drøftet i Økonomiudvalget, snarest muligt. Jeg vil se om ikke, jeg kan få opbakning til, at Christiansfeld, atter markedsføres, som det romantiske sted for udenlandske par, at blive viet og dermed kan medvirke til, at øge omsætningen og skabe arbejdspladser i byen og omegn, siger Molle Lykke Nielsen og fortsætter:

- Jeg lægger også op til, at ideen kan udbredes til de andre centerbyer, Vamdrup og Lunderskov, hvis der er interesse der. For jeg ser mange muligheder i det, og vi ved af erfaring fra Christiansfeld, at interessen er stor og at disse vielser øger omsætningen betydelig slutter Molle Lykke Nielsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip