Bystyre beordrer gadehunde aflivet inden OL

Der bliver slået hårdt ned på gadehunde i Sotji her kort inden Vinter-OL begynder. Skadedyrsbekæmpelsesfirmaet Basya Services bekræfter over for AP, at man har en kontrakt med bystyret om, at "fange og bortskaffe" flere af de løse hunde end normalt.

Ifølge direktøren, Alexei Sorokin, så findes der tusindvis af hunde, der lever på gaderne i Sotji, og han forklarer, at nogle af dem bider børn.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Sorokin mener, at hundende er et stort problem. Han fortæller, at han overværende en prøve på åbningsceremonien i sidste uge, hvor en gadehund pludselig kom gående ind midt i det hele.

- En hund løb ind på stadion, og vi fjernede den. Gud forbyde ,at noget som det skulle ske under den rigtige ceremoni. Det ville en skændsel for hele landet, siger Alexei Sorokin til AP.

For at undgå, at gadehundene skal lave skandaler under den kommende OL, er firmaet altså blevet sat til at udrydde en del af dem.

Alexei Sorokin ønsker dog ikke at oplyse, om hundene bliver skudt eller forgiftet. Han vil heller ikke afsløre, hvad man efterfølgende stiller op med de døde hunde. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip