Café Runddelen: Politiet offentliggør foto af drabssigtet

I jagten på en 45-årig mand, der er sigtet for drabsforsøg på Café Runddelen på Nørrebro natten til 17. marts, har Københavns Politi offentliggjort to fotos af den formodede gerningsmand.

Allerede nu sidder tre andre mænd fra rockermiljøet, et fuldgyldigt medlem af Hells Angels og to yngre medlemmer af støttegruppen AK81, varetægtsfængslet for drabsforsøget, og den eftersøgte skal angiveligt have slukket for videoovervågningen på beværtningen, før overfaldet på en 31-årig herboende syrisk mand på toilettet fandt sted. Han blev stukket 27 gange med en kniv på kroppen og i hovedet.

De fire blev i de følgende dage efter drabsforsøget anholdt, men i grundlovsforhøret i Københavns Dommervagt valgt dommeren at løslade den 45-årige. Anklagemyndigheden kærede kendelsen til landsretten, og 27. marts blev den 45-årige fængslet in absentia.

Siden har politiet forsøgt at finde frem til ham - men uden held.

»Den eftersøgte færdes normalt i rocker- og narkomiljøet omkring Jægersborggade på Nørrebro og på områdets værtshuse. Vi har søgt ham de pågældende steder uden held, ligesom en større søgning ikke har givet resultat. Derfor vil vi være taknemmelige for offentlighedens hjælp til at finde ham ? med eller uden hårtot,« siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Afdelingen for organiseret kriminalitet ved Københavns Politi.

Samtidig har retten efter anklagerens begæring ophævet navneforbuddet, som blev nedlagt i Dommervagten.

Der er tale om den 45-årige Johnny Kurt Wettergren, som er 175 centimeter høj, almindelig af bygning, har grønne øjne og mørkt hår. Ved anholdelsen var han skaldet bortset fra en hanekam.

Dagens Gossip