Cameron Diaz lægger ikke navn til sin skokollektion

Den 41-årige skuespiller Cameron Diaz samarbejde med mærket Pour La Victoire har lært hende modens sprog, siger hun nu.

Cameron Diaz mener, at alle kvinder kan få hendes krop. Læs hvordan på IN.dk

Hun blev udnævnt til kunstnerisk direktør for det New York-baserede mærke, der designer sko og tilbehør, sidste sommer. Nu har hun løftet sløret for sin første kollektion til efteråret 2014, og hendes første udflugt i modens verden har været en stejl læringskurve.

- I filmbranchen går tingene hurtigt - mere og mere, som tiden går. Vi plejede at forberede marketings-delen, før vi sluttede med at filme. Men i modebranchen er der før-efterår, efterår og vinter. Du har mange mini-kollektioner, som du skal lave, siger hun til Women’s Wear Daily.

Cameron Diaz lærer modens sprog

Det er dermed en hel ny branche, som Cameron Diaz først efterhånden har fået ind under huden.

- Jeg kan ikke holde styr på det. Det er bogstaveligt talt ikke mit sprog. Men jeg prøver at lære det. De lærer mig det, og jeg lærer fra dem, og de lærer fra mig, siger hun.

Cameron Diaz har arbejdet tæt sammen med Pour La Victoires creative direktør David Giordano for at forbedre kollektionen, og samtidig fjerne sko med alt for megen pomp og pragt.

Sarah Jessica Parker mener ikke, at hun er så vild med mode, som folk tror. Læs hvorfor på IN.dk

Cameron Diaz lægger ikke navn til

Resultatet er blevet smart kollektion af sofistikerede hæle, der ligger i et prisleje mellem 1400 og 2800 kroner.

Dog har Annie-skuespilleren, der har været inde over 80 procent af kollektion, afsløret, at hendes navn ikke vil figurere på kollektionen, fordi hun ikke ønsker, at den blot skal være endnu en kendis-kollektion.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk  Aller Media.

Dagens Gossip