Camilla fra ‘De unge mødre’ har smidt 40 kilo på ét år: Se det vilde billede

Camilla Framnes, som er kendt fra den populære reportage-serie ‘De unge mødre', har tabt sig cirka 40 kilo i løbet af det seneste år.

Det gik op for den unge mor tirsdag, da Facebook gav hende en påmindelse om, at hun for præcis et år siden var højgravid med sin yngste søn Victor.

Det fik Camilla Framnes til at lægge et billede på det sociale medie Instagram, hvor hun viste den store mave frem.

 

Wauw fik et "minde" på Facebook Idag, billede for præcis et år siden #tidenflyver #ca40kgtungere #wauwenmave #savnerdetikke #harfåetdenlækrestebaby #kærlighed #detvarhårdt #huskerdettydeligt #graviditet #barselslivet #1ugerførfødsel

A photo posted by Camilla Framnes (@cframnes) on

Jun 14, 2016 at 7:11am PDT

Det skriver Realityportalen.

- Jeg blev vildt stolt, da jeg så billedet og tænkte ‘Jeg klarede det’. Jeg tabte mere, end jeg nogensinde selv havde turde håbe på. For første gang er jeg BMI-sund og vejer mindre end i folkeskolen, og det er jo ikke længe siden, jeg gik der som en ‘strandet hval’, siger Camilla Framnes til Realityportalen.

Læs mere: Camilla fra ‘De unge mødre’ har smidt 76 kilo: Her viser hun bikini-kroppen frem

Faktisk har Camilla Framnes tabt sig omkring 76 kilo i alt. Det illustrerede hun for omkring en måned siden, da hun viste et billede af sig selv i bikini på sin Instagramprofil.

 

Det er så vildt for mig at tænke på jeg for første gang nogensinde føler mig i et med mig selv, en sommer hvor jeg ikke behøver at gemme mig væk i div. Klæder, div. Trylle trusser, stram ind dit og dat, men faktisk bare kan være mig selv i lige nøjagtig det tøj jeg gerne vil have på, jeg er så stolt! Jeg kan mærke det bliver en god sommer, toppet med mine nye bryster, føler jeg mig virkelig glad indeni! Tak Jepser fra @nygart for at have givet mig det flotteste forparti nogensinde! Jeg er bare så glad ville ønske jeg kunne hjælpe alle som kender den følelse jeg har haft for år tilbage, og komme til at føle hvad jeg gør nu det har været alle blod, sved og tårer værd jeg er nok den der har tvivlet allermest på mig selv og nu smider jeg et bikini billede op, det er for vildt, og samtidig grænseoverskridende #vægttab #minus76kg #nyebryster #sommer2016 #fuldafglæde #lykkelig #stolt #camillaframnes #hvisjegkankanduogså

A photo posted by Camilla Framnes (@cframnes) on

 

May 10, 2016 at 8:57am PDT

Læs mere:     Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

- Det er så vildt for mig at tænke på, at jeg for første gang nogensinde føler mig i et med mig selv. En sommer, hvor jeg ikke behøver at gemme mig væk i diverse klæder, trylle trusser, stram ind dit og dat, men faktisk bare kan være mig selv i lige nøjagtig det tøj, jeg gerne vil have på, skrev Camilla Framnes til billedet.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip