Camilla kunne ikke lade hunden blive aflivet - nu efterlyser hun et nyt hjem til den

- Jeg så hende og tænkte straks, at det var helt forkert. Der er ingen skade i denne hund, siger svenske Camilla Bäck fra Upplands Vásby om den oplevelse, hun havde, da hun var hos dyrlægen et par uger forinden.

I venteværelse sad en mand med sin hund. Han virkede lidt urolig, og det viste sig, at han var taget af sted for at få hunden aflivet, fordi familien ikke kunne have den længere, skriver Expressen.

Læs også: Se de skønne billeder: Sådan har de vanrøgtede hunde det i dag

- Jeg kan ikke så godt lige hunde, men jeg sagde til ham, at jeg ikke er decideret bange for hunde, og at han bare kunne slippe hende, så jeg kunne hilse, siger Camilla Bäck, der foreslog manden, at han istedet sørgede for, at den fik et andet godt hjem.

Det havde familien allerede prøvet, fortalte manden.

- Men jeg kender et sted her i nærheden, Gyllerboda Hundecenter. Jeg kan ringe og spørge, om de har plads, svarede Camilla.

Så allerede inden dyrlægen havde været ude i venteværelset og hente manden og hans hund, havde hun ringet og arrangeret, at den kunne komme ud på internatet, så da dyrlægen endelig kom, kunne hun sige:

- Jeg tror ikke, denne hund behøver blive aflivet alligevel.

Læs også: Dødsdømte hunde stjålet fra internat

Tæven bor nu på hundeinternatet, hvor den stortrives med de andre hunde, men Camilla Bäck håber, at en kærlig familie vil tage den med hjem.

- Når jeg kigger på hunden, så tænker jeg: ’du skulle ikke dø, lille ven. Der var en mening med, at jeg dukkede op på denne særlige dag.

Læs Camilla Bäcks indlæg her, og kontakt Gyllerboda Hundecenter, hvis du kan tilbyde tæven et kærligt hjem i Danmark.

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

För exakt en vecka sedan satt jag i väntrummet hos veterinären och träffade tiken ni ser på bilderna med sin ägare. Hon...

Posted by Camilla Bäck on Wednesday, July 15, 2015

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip