Camilla Ottesen: Der er mere mellem himmel og jord

Camilla Ottesen har været tv-vært på en lang række meget forskellige programmer. Hun har været storvildtsjæger i Afrika, vært på musikkanalen ZTV, hun har lavet Fangerne på Fortet, og så har hun været vært ved det Danske Melodi Grand Prix i 2008.

Og til efteråret kan hun tilføje endnu et program til listen. Og det handler hverken om musik, jagt eller krævende udfordringer på et fort.

Hun skal nemlig være vært på programmet Rædslernes Nat, hvor hun skal opsøge forskellige steder, der har ry for at være hjemsøgt.

Jane Aamund: Jeg har set spøgelser. Læs mere på soendag.dk

– I Rædslernes nat har vi kendte danskere, skeptikere og folk, der tror på mere mellem himmel og jord, med ude forskellige steder. Det kan være en herregård, et gammelt fængsel, et nedlagt sindssygehospital, kirkegårde, den slags steder, og vi har spiritisten Marion Dampier-Jeans med som medie, fortæller hun.

Jeg tror på, hvad de fortæller

Og optagelserne til programmet har været med til at overbevise Camilla Ottesen om, at der findes mere mellem himmel og jord.

Ibi Støving: Jeg har været død i to minutter og døden nær to gange. Læs mere på soendag.dk

– Det har været ret mærkeligt for mig at stå midt i, må jeg indrømme. Jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord. Jeg har bare aldrig selv oplevet noget i den retning. Men jeg kan ikke tro, at alle de mennesker, der har fortalt om, hvordan de har oplevet forskellige former for kontakt med en åndelig verden, er tossede alle sammen, siger hun og fortsætter:

– I forbindelse med optagelserne hørte jeg for eksempel nogle ordentlige klepperter af fængselsbetjente fortælle om, hvordan de om aftenen har kunnet høre lyden af et klirrende nøglebundt, uden at der er nogen indsatte. Og da vi på et tidspunkt stod uden for en ubeboet herregård, hvor vi skulle lave optagelser senere på aftenen, mødte vi en nabo, der fortalte om lys, der tændte og slukkede om natten, og vinduer, der pludselig stod åbne, uden at en vind havde rørt sig. Hvorfor skulle hun dog fortælle os det, hvis det ikke passer, siger Camilla Ottesen.

Redigeret af Trine Fisker, SØNDAG/ NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip