Camilla Pedersen er ved at genvinde førligheden

Den esbjergensiske triatlon-dronning Camilla Pedersen, der i starten af september styrtede på en træningstur, er i fortsat bedring. Efter hun søndag vågnede fra sin koma har den 30-årige atlet gjort så meget fremskridt, at hun nu har taget sine første skridt på Hammel Neurocenter.

- Jeg talte med Camillas bror Michael mandag aften, og han fortæller, at Camilla følger den genoptræningsplan, som specialisterne på Hammel Neurocenter har lagt for hende. Alle ved jo, hvilken fighter hun er, så hun klør på med sin genoptræning. Efter 3 lange uger i koma får Camilla brug for sin viljestyrke, i forhold til de mange udfordringer genoptræningen vil byde hende, oplyser Camilla Pedersens veninde Janni Møller Thomsen på den indsamlingsside, der er oprettet som støtte til triatleten. Her var der tirsdag morgen indsamlet 63.961 kroner til Camilla Pedersen.

Den danske triatlon-europamester pådrog sig et kraniebrud og kritiske blødninger omkring hjernen ved det uheldige styrt på en træningstur. Efterfølgende holdt lægerne på Odense Universitetshospital Camilla Pedersen i koma for at give hjernen ro. Forrige søndag kom den glædelige nyhed, at hun var vågnet.

Siden blev hun overflyttet til Hammel Neurocenter, hvor genoptræningen nu er i fuld gang. Samme sted, hvor Carina Melchior fra TV2-dokumentaren 'Pigen der ikke ville dø' kæmpede sig tilbage til livet efter en voldsom bilulykke. Nu venter samme hårde kamp for Camilla Pedersen.

- Camilla kan genkende familien, og hun kommer mere og mere til sig selv og forstår flere af de ting, der sker omkring hende. Mere detaljeret kan vi ikke fortælle om hendes tilstand på nuværende tidspunkt, skriver Janni Møller Thomsen.

Ifølge Camilla Pedersens veninde kan lægerne endnu ikke forudsige, hvilke konsekvenser den voldsomme ulykke får for kvinden, der netop var slået igennem på den internationale triatlon-scene.

Dagens Gossip