Campus Bornholm får 56 millioner kroner fra A.P. Møller Fonden

Campus Bornholm i Rønne har modtaget en donation på 56 millioner fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal til etableringen af et bygningsmæssigt fællesskab.

Det betyder, at skolen bliver Danmarks første campus med erhvervsuddannelser, erhvervs- og almengymnasiale uddannelser samt voksen- og efteruddannelser samlet under ét tag.

- Det er en stor anerkendelse, at A.P. Møller Fonden har valgt at støtte et af de vigtigste projekter på Bornholm. En støtte, vi er meget taknemmelige for, siger bestyrelsesformand for Campus Bornholm, Jeppe Kofod.

Bliv ven med Dagens Bornholm på Facebook - Altid gratis nyheder

Direktør Mads Kofod glæder sig over, at finansieringen til byggeriet nu er kommet så langt, at projektet kan sættes i gang:

- Det vil styrke incitamentet for, at flere vælger at bosætte sig på Bornholm og være en væsentlig katalysator for den udvikling, vi har sat i gang på vores uddannelser, fortæller Mads Kofod.

Ledelsen forventer, at Campus Bornholm med bygningsfællesskabet vil danne et skoleeksempel for udviklingen af den type campus, hvor den pædagogiske, faglige og tværfaglige udvikling af uddannelserne får optimale rammer.

Byggeriet vil koster over 200 millioner kroner og forventes at stå færdigt i 2017.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip