Canada fortsætter perfekt VM-start: Slår Tjekkiet klart

05/05/2015

Canada - en af de største favoritter ved ishockey-VM - har fået en perfekt start på turneringen i Tjekkiet.

Mandag hentede canadierne den tredje sejr ud af lige så mange mulige med 6-3 over værtsnationen Tjekkiet, der selv er en af de varme bejlere til en af topplaceringerne.

Tjekkerne fulgte godt med i næsten to perioder, men måtte alligevel se sig slået klart.

Canada kom foran 2-0, men en sen tjekkisk reducering gav mere spænding inden anden periode.

Fire minutter inden udløbet på denne udlignede Tjekkiet endda, men 2-2 fik kun lov at stå i to minutter, inden Canada igen var i front.

I tredje periode var der intet at rafle om, og Canada cementerede med yderligere tre scoringer, mens Tjekkiet reducerede en enkelt gang.

Canada har maksimum ni point i gruppe A og fører foran Sverige, der tidligere mandag nåede otte point med sejren på 8-1 over Letland.