Canadier med over 600 NHL-kampe skifter til Herning

Ishockeyklubben Herning Blue Fox har hentet en stærk og rutineret canadier i håb om at forbedre sidste sæsons semifinale i Metal Ligaens slutspil.

Lørdag har klubben skrevet under på en etårig kontrakt med den 36-årige canadier Jerred Smithson, der har spillet 606 kampe i den nordamerikanske hockeyliga NHL, der regnes som den stærkeste i verden.

Det oplyser Herning Blue Fox i en pressemeddelelse.

Herning-træner Mario Simioni er stærkt begejstret over tilgangen af spilleren, som blandt andet har været holdkammeret med den svenske ishockeylegende Peter Forsberg i Nashville Predators.

- Det er klart den vildeste signing i denne sæson, og sjældent har man set nogen i ligaen med så mange kampe på bagen i verdens bedste liga blandt verdens bedste spillere.

- Samtidig er det også fantastisk for ligaen at kunne trække sådan et navn til. Det vil uden tvivl blive spændende at følge ham i de mange kommende kampe, siger Mario Simioni.

I spillestil sammenligner træneren ham med den danske NHL-spiller Frans Nielsen.

- Jerred Smithson er en supersolid tovejs-spiller, som spiller et direkte og disciplineret spil over for modstanderne. Han har nogle rigtig flotte statistikker, og på trods af hans størrelse på 191 cm og 95 kilo får han ganske få udvisningsminutter.

- I Herning kender man typen, da Frans Nielsen også spiller den samme type spil med solidt tovejs-arbejde. Han spiller også meget rent, effektivt og virkelig flot hockey, siger Simioni.

På ledelsesgangen håber Herning Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard, at tilgangen kan generere flere entréindtægter.

- Det vil uden tvivl komme nogle nye tilskuere til kampen, som vil ud og se giraffen, siger direktøren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip