Canadier sigtet for at stalke Jennifer Lawrence

Den 23-årige Zhao Han Cong fra Vancouver har også forfulgt skuespillerindens familie på det groveste og blev tilbageholdt i april, da han forsøgte at presse »Hunger Games«-stjernens bror Blaine til at etablere en kontakt med Lawrence. I går besluttede FBI at rejse sigtelse mod den Oscar-belønnede skuespillerindes plageånd og han risikerer et meget langt ophold bag tremmer.

FBI er inde i sagen, fordi Cong begyndte at omtale bombeangrebet under Boston Marathon, når han kontaktede Blaine Lawrence, hvilket skete over 200 gange. Til sidst fløj den kinesiskfødte canadier til Louisville i Kentucky, hvor familien Lawrence bor. Her truede Cong skuespillerindens bror med, at han og hans nærmeste ville komme ud for »grimme ting«, hvis ikke han fik den unge Hollywood-stjernes telefonnummer og adresse.

Ifølge avisen New York Daily News sendte den nu varetægtsfængslede stalker også Blaine Lawrence flere truende emails med diverse henvisning til bibelen, ligesom han omtalte sig selv som »Jennifers ægtemand for resten af livet«.

Cong gjorde det nemt for myndighederne at foretage anholdelsen. Han henvendte sig nemlig selv til politiet i Louisville for at få adressen på »Silver Linings Playbook«-skuespillerindens familie. Under sit besøg på stationen forklarede manden, at han var den genopstandne Jesus og blot skulle bruge skuespillerindens mor for at f»uldende sin rejse«.

Cong blev omgående tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling, og da han slap ud den 7. maj, ventede politiet med et sæt håndjern. I går kom så FBIs sigtelser.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip