Canadisk superserver sender fransk entertainer ud

Den canadiske tennisspiller Milos Raonic er klar til et opgør mod Andy Murray i semifinalen i grand slam-turneringen Australian Open.

Raonic, der er seedet som nummer 13, vandt onsdag eftermiddag dansk tid overbevisende 6-3, 3-6, 6-3, 6-4 over franskmanden Gaël Monfils, der er 23.-seedet.

Dermed fortsatte Raonic sin stigende formkurve, efter at den canadiske superserver også slog 2014-mesteren Stanislas Wawrinka ud i kampen forinden.

Især i de to sidste sæt blev Monfils, som er kendt for at være en entertainer på tennisbanen, alt for passiv, og det udnyttede Raonic med aggressivt spil og masser af tempo og fart i slagene.

Efter kampen blev Raonic interviewet på banen af den tidligere amerikanske topspiller Jim Courier, og canadieren var lettet over sejren i fire sæt.

- Jeg synes, jeg spillede noget fantastisk tennis. Det en utrolig følelse. Tennis vokser hurtigt i Canada, og det var dejligt at spille foran dette publikum.

- Jeg kunne høre de canadiske fans synge nationalsangen, som faktisk var lidt distraherende for mig til tider, lyder det fra Raonic.

Nu venter den andenseedede skotte Andy Murray i semifinalen, og Raonic tror på sejr.

- Det er en stor udfordring, der står foran mig. Jeg tror på mig selv. Forhåbentlig kan jeg vise det mod Murray, siger Raonic.

I den anden semifinale mødes den serbiske verdensetter Novak Djokovic og schweizeren Roger Federer, der er nummer tre i verden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip