Cancellara forsætter på nyt storhold

Fabian Cancellara er ikke med til Tour de France i år, og derfor har han haft rigeligt med tid til at præsentere fremtiden for ham selv.

Den schweiziske tempokonge, som vandt både Flandern Rundt og Paris-Roubaix i foråret, bliver i næste sæson en del af det nye cykelhold Trek, som opstår af resterne på Team Radioshack, som stopper med udgangen af denne sæson.

Det oplyser Trek i en pressemeddelelse. - Der har været mange spekulationer omkring min professionelle fremtid de seneste uger - endda måneder. Og derfor er jeg glad for at kunne bekræfte, at jeg bliver i Trek-familien, siger Fabian Cancellara.

Fabian Cancellara er den første rytter, som bliver bekræftet på det nye hold. Det står fast, at den ledende sportsdirektør bliver Luca Guerciliena, men meget tyder på, at Kim Andersen også kommer med over på det nye hold sammen med brødrene Schleck.

Kim Andersen fortalte forleden til sporten.dk, at han håber, at han sammen med Fränk og Andy Schleck fortsætter på Trek. Det ønske lader til at være gengældt af Trek, som lige nu er cykelsponsor for Team Radioshack.

- Vi har stor respekt og beundrer Kim Andersen. Vi vil være klar til at komme med flere præsentationer i de kommende uger, skriver Treks pressechef, Erik Bjorling i en mail til sporten.dk.

Det forventes at være sikkert, at Andy Schleck fortsætter hos Trek, imens der er lidt større tvivl omkring Fränk Schleck, son lige nu afsoner karantæne for en positiv dopingprøve under sidste års Tour de France.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip