Cancellara havnet i dilemma før VM

Tempofænomenet Fabian Cancellara (RadioShack-Leopard) er kommet i et frygteligt dilemma. Hans holdkammerat, Horner, ligger nummer to i det samlede klassement i Vuelta a España. Et fantastisk resultat, der med den rette støtte måske kan blive endnu bedre. Hvis Horner skal have en chance for at forbedre sin andenplads, kræver det al den hjælp, han kan få. Altså fuld dedikation fra Cancellara.

Cancellaras problem er, at VM er nært forestående. Her er han både en seriøs kandidat til enkeltstarten, og den mest optimale forberedelse for ham ville derfor være at udgå af Vueltaen og fokusere 100 procent på sin VM-forberedelse. På den anden side vil han også gerne hjælpe sin holdkammerat, der er på vej til at levere karrierens største resultat.

- Det er endnu ikke truffet nogen beslutning vedrørende Fabian og verdensmesterskaberne. Linjeløbet er stadig hans store drøm. Det er, hvad han mangler. Men hans enkeltstart er meget god lige nu. Vi diskuterer alle mulighederne, forklarer RadioShack-manager Luca Guercilena til VeloNews

Dilemmaet står altså først og fremmest mellem fokus på VM og Horners Vuelta-muligheder - og samtidig også mellem linjeløbet og enkeltstarten. Guercilena understreger, at det netop er alle den slags beslutninger, der gør cykelsporten spændende:

- Det er dét, der gør cykling så spændende. Du har en plan A og en plan B, men sommetider må du rydde bordet og starte helt forfra.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip