Capello glæder sig over hurtig russisk udligning

18/06/2014

Ruslands landstræner, Fabio Capello, er trods 1-1-resultatet mod Sydkorea tilfreds med, at hans spillere formåede at komme sig oven på sydkoreanernes åbningsmål.

Den russiske målmand lavede et fælt drop efter 68 minutters spil, og det sendte Sydkorea i front. En hurtig indskiftning af den rutinerede angriber Aleksandr Kerzhakov ændrede kampen, og de russiske spillere kom hurtigt tilbage.

Seks minutter efter Sydkoreas mål blev Kerzhakov redningsmanden, da han udlignede til 1-1 efter forvirring i Sydkoreas felt.

- Spillernes reaktion var virkelig god, og det var vigtigt for mig, siger Fabio Capello.

31-årige Kerzhakov er den eneste spiller i Ruslands trup, som også var med, sidste gang det store land deltog i en VM-slutrunde i 2002.

Fabio Capello ærgrer sig naturligvis over Igor Akinfeevs drop i målet, men det er, hvad der sker, lyder det.

- Ligesom nogle spillere kan brænde straffespark, så kan det ske, at en målmand laver en fejl. Du kan acceptere en fejl fra en dygtig målmand som Akinfeev. I dag endte det godt, siger Capello.