Cara Delevingne skal ikke spille Fifty Shades-rolle

Den 21-årige model Cara Delevingne har angiveligt tabt kampen om at få rollen som Anastasia Steele i filmatiseringen af den erotiske bestseller Fifty Shades of Grey.

Det formodes, at modellen har været til prøve på rollen tilbage i juni, men efterfølgende er det blevet besluttet, at hun ikke er den rigtige til rollen.

Cara Delevingne overvejer at droppe karrieren på grund af en hudsygdom. Læs hvilken på ELLE.dk

Det menes nu, at Games Of Thrones-stjernen Emilia Clarke bliver kørt i stilling som Anastasia Steele, der i filmen kommer tæt på den plagede milliardær Christian Grey.

Karakteren bliver præsenteret til dyrkningen S&M af Christian Grey, og ender i adskillige seksuelle møder.

Skuespillere på tale til rollen som Christian Grey er blandt andre Ryan Gosling, Robert Pattinson og Alexander Skarsgard.

Filmen skal instrueres af Sam Taylor-Wood, og får premiere til næste år, og selv om Cara Delevingne ikke skal spille Anastasia Steele i den længe ventede film, så er der stadig en del andre roller i filmen, som også skal besættes.

Cara Delevingne har netop haft fødselsdag. Læs mere på ELLE.dk

Modellens skuespilkarriere står da heller ikke stille, for sidste uge var hun i fuld gang med at indspille filmen Kids In Love med Sebastian De Souza, der er kendt fra den britiske tv-serie Skins.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip