Cardiff-boss takker FCK

Det var en lettet Cardiff-manager, der torsdag bød Andreas Cornelius velkommen i klubben og samtidig sendte roser til FC København.

Andreas Cornelius' nye manager, Malky Mackay, bød torsdag danskeren velkommen i klubben foran den fremmødte presse, og her kunne han blandt fortælle om, hvordan man havde jagtet kometen gennem længere tid for på et tidspunkt næsten at droppe handlen.

- Vi var i hård konkurrence med en anden international klub på et tidspunkt, og kort efter var tre andre Premier League-klubber med i kapløbet, siger Malky Mackay til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Omkring juletid var han i så god form, at vi ikke troede på, at vi havde en chance for at få ham, fordi topklubberne i Europa lurede intenst på ham.

Men det endte med et godt udfald for nyoprykkerne til Premier League, og det takker manager Malky Mackay især FC København for.

- Det viste sig, at vi havde muligheden for at handle hurtigt, og her skal jeg nævne FC København. De var fantastiske. Effektive, proffesionelle og venlige. Jeg er meget glad for, at vi har købt ham, siger Malky Mackay.Andreas Cornelius har skrevet under på en aftale, der binder ham til den walisiske klub de kommende fire sæsoner.

Dagens Gossip