Cardiff køber engelsk landsholdsspiller for rekordsum

Cardiff City betaler 76 millioner kroner for Tottenhams Steven Caulker.

Én måned og fire dage. Så længe fik Andreas Cornelius lov til at kalde sig det dyreste indkøb i Cardiff Citys historie. danskeren blev i slutningen af juni handlet for 75 millioner kroner, men debeløb blev slået onsdag aften.

Her bekræftede Cardiff City på klubbens egen hjemmeside rekordindkøbet af midterforsvareren Steven Caulker fra Tottenham. 21-årige Caulker, der har spillet en enkelt landskamp for England, koster waliserne 9 millioner pund (76 millioner danske kroner, red.).

- Først og fremmest er jeg glad for at have skrevet under med Cardiff City FC. Jeg er glad for at være her, og lykkelig for den nye udfordring. Jeg talte med manageren (Malky Mackay, red.) i går, jeg kunne lide, hvad han sagde, og jeg er henrykt over de planer, han har for klubben, siger Caulker, der har underskrevet en kontrakt af fire års varighed.

Eventyret i Cardiff bliver ikke første gang London-knægten stifter bekendtskab med Wales. I forrige sæson var forsvarsspilleren - med stor succes til følge - lejet ud til Swansea.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip