Cardiff må nøjes med uafgjort oven på managerfyring

28/12/2013

Der har været masser af ballade i kulissen i Andreas Cornelius' klub Cardiff de seneste par uger, og det ændrer 2-2-resultatet i bundopgøret mod Sunderland formentlig ikke det store ved.

Cardiff lå længe til at skulle tage alle tre point, men efter næsten fem minutters overtid lykkedes det for gæsternes Jack Colback at udligne.

Dermed er der lagt op til endnu mere turbulens i det walisiske galehus, hvor fansene ligger i åben krig med ejeren, Vincent Tan, der tidligere på ugen fyrede manager Malky Mackay.

Det så ellers rigtigt godt ud for hjemmeholdet tidligere i kampen takket være to vellykkede samarbejder mellem Frazier Campbell og Jordan Mutch.

Først lagde Campbell op til føringsmålet efter seks minutters spil, og efter en times spil var rollerne byttet om, da Campbell kom først på et indlæg fra Mutch.

Siden fik Steven Fletcher skabt spænding med reduceringen til 1-2 med små 10 minutter igen, og så pressede Sunderland for alvor på og fik fortjent udbytte af anstrengelserne.

Afløseren for den fyrede Mackay er endnu ikke fundet, men vikaren David Kerslake tog en modig og selvstændig beslutning, da han valgte en ny startopstilling med bare én spidsangriber.

Det sendte Andreas Cornelius ud på bænken, og den tidligere FCK-spiller fik derfor kun de sidste 10 minutter på banen uden for alvor at være tæt på at score.

Sunderland er med det uafgjorte resultat ubesejret i fem kampe i træk, men ligger fortsat sidst i tabellen.