Carey og Minaj ude af »American Idol«

I går eftermiddag meddelte Careys presseagent, at sangerinden siger farvel til talentkonkurrencen og få timer senere fulgte Minaj trop.

I starten af maj måtte »American Idolh tage afsked med Randy Jackson, som havde været med siden starten. I forbindelse med hans opsigelse forlød det, at producenten Fox Television ville fyre hele resten af holdet - Carey, Minaj og Keith Urban.

De to kvinder vælger dog tilsyneladende at gå selv. I en udtalelse fra Careys lejr hedder det, at sangerinden »i lyset af sin globale succes med singlen »#Beautiful« bekræfter verdensturné og siger farvel til »Idol««.

Popdivaens dommerkollega gik på Twitter med sin nyhed. Minaj takkede for oplevelsen og tilføjede, at »nu er det tid til at fokusere på musikken«.

Fox kalder Carey »en inspiration for håbefulde talenter i mange sæsoner frem« og giver Minaj skudsmålet »en superstjerne, der tilførte konkurrencen ærlighed og passion«.

Urban har tilkendegivet, at han gerne fortsætter, men det er indtil videre uvist, om producenten ønsker, at beholde Nicole Kidmans bedre halvdel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip