Carl Plum tiltalt for pony-slagtning

Nordsjællands Politi har rejst tiltale mod den 24-årige Carl Plum fra Helsinge, der er søn af den kendte kok og madskribent Camilla Plum, i sagen om aflivning af en pony på stranden i Tisvildeleje i sommer.

En 22-årig mand fra København er også tiltalt i sagen. De to unge er tiltalt for overtrædelse af dyreværnsloven ved at have mishandlet ponyen, oplyser Nordsjællands Politi.

- Tiltalen er rejst, efter at sagen har været til dyrlægefaglig vurdering hos Det Veterinære Sundhedsråd og hos Statsadvokaten i København, oplyser anklager Jane Gade, Nordsjællands Politi.

Carl Plum har tidligere i et brev til internetportalen modkraft.dk tilstået, at det var ham, der dræbte en shetlandspony på den nordsjællandske strand den 22. juni.

Hesten blev slagtet på stranden og fik skåret hovedet af, bugen skåret op og indvoldene fjernet. En dyrlæge har fastslået, at ponyen blev udsat for grov mishandling.

Det var et par, der anmeldte det bizarre fund på stranden til politiet.

En kvinde har fortalt, at hun den pågældende aften så tre personer - to mænd og en kvinde - komme gående med hesten. Den ene mand trak dyret, mens den anden tog billeder med sit kamera.

Carl Plum oplyste i det åbne brev til sin mor, at han havde til hensigt at spise ponyen til sankthans. Ifølge ham led ponyen, der tilhører Plum-familien, ikke overlast.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip