Carlsberg kaster igen penge i Uefa-fodbold

Det er lige før, at det er business as usual. For ottende gang underskriver den danske ølgigant Carlsberg en aftale om sponsering af det europæiske fodboldforbund Uefa's europamesterskab i fodbold, oplyser bryggeriet.

Med aftalen er Carlsberg igen "Official Beer Sponsor" for forbundets forskellige mesterskaber for landshold - herunder europamesterskabet.

Samarbejdet omfatter også udnyttelsen af rettigheder i forbindelse med de europæiske kvalifikationskampe i perioden 2014-2017.

Tom Moradpour, vicedirektør for Carlsberg-mærket, siger, at sponsoratet giver koncernen en fantastisk platform til yderligere at styrke Carlsberg-mærkets internationale profil og værdier.

- Uefa Euro 2012 var en vellykket turnering for os, idet den var med til at øge både salget og medieeksponeringen af Carlsberg-mærket. Det berettigede vores investering og overbeviste os om, at vi skulle fortsætte dette sponsorat, siger han.

Marketingchef for Uefa Events Guy-Laurent Epstein siger, at han er rigtig glad for, at Carlsberg har valgt at fortsætte virksomhedens tilknytning til forbundet - et samarbejde der begyndte tilbage i 1988.

- Carlsberg er et af de førende mærker inden for fodboldverdenen og den første partner til at supportere Uefa's nye marketingplatform, som omfatter europamesterskaber og kvalifikationsturneringen, siger han i en kommentar til aftalen.

Allerede i 1970'erne var Carlsberg den første kommercielle sponsor for det danske landshold og Danmarksturneringen.

Carlsberg er stadig sponsor for det danske landshold, men også for det engelske, irske og serbiske landshold.

Også på klubplan løber fodboldspillere rundt med et Carlsberg på trøjen. Bryggeriet har blandt andet samarbejde med Liverpool FC og Arsenal FC, aftaler med FC København, OB, tyske Hamburger SV samt FC St. Pauli og portugisiske FC Porto.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip