Carlsberg scorer i 24 år i Liverpool

Der er grund til at hæve ølglassene og tænde for hanerne, for ikke nok med at Carlsberg og Liverpool kan fejre 21 års fødselsdag for samarbejdet mellem øl og bold, så kan de to roligan-yndlinge også fejre, at sponsoratet fortsætter i hvert fald tre år endnu.

Carlsberg og Liverpool har nemlig skrevet under på, at der frem til udgangen af sæsonen 2015/2016 bliver solgt kolde, danske fadøl på Anfield, hvor Carlsberg i 21 sæsoner har langet nok humle over disken til fylde et olympisk svømmebassin.

Samarbejdet med Liverpool startede i 1992 og var Carlsbergs første forbindelse til engelsk fodbold. En forbindelse der er vokset til også at omfatte klubben Arsenal, hele Premier League, FA Cuppen og Wembley, og som har spillet en stor rolle i øllets brusen ind på det asiatiske marked.

»Engelsk fodbold er fantastisk vigtig. Årsagen er, at engelsk fodbold er kæmpe stort i Asien, som jo er vores vækstmarked. Det kan ikke gøres op i kroner og øre, men det er utroligt vigtigt i forhold til kendskabet af vores mærke, specielt i Asien,« siger Jens Bekke, pressechef i Carlsberg til Business.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Men Liverpool udmærker sig ved at være Carlsbergs længstvarende sponsorat og en af de fodboldklubber med flest følgere og fans verden over - noget Carlsbergs brand har nydt godt af også andre steder end i Asien.

»Over to årtier efter vores samarbejdes start er vi begejstrede over, at vi kan fortsætte vores samarbejde med en klub, der har en arv på over 120 år og en af verdens største antal følgere i fodbold - både i England og hele verden,« siger marketingchef i Carlsberg, Mike Thompson i en fondsbørsmeddelelse.

Også Liverpool er glade for at kunne forlænge, hvad Liverpools markedsføringschef Billy Hogan i meddelelsen kalder en fantastisk rejse, og han ser frem til endnu tre år med Carlsberg.

Om samarbejdet fortsætter 24 sæsoner mere, er dog sværere at spå om. Men mulighederne er der.

»Jeg tør ikke sige noget om, hvor længe sponsoratet fortsætter. Men der er ingenting i sol og måned, der tyder på, at det ikke skulle fortsætte. Det er nogle rigtig tætte forbindelser mellem Carlsberg og Liverpool, og det har fungeret i mere end tyve år,« siger Jens Bekke.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip