Carlsberg vælger hybridbiler fra Toyota

Når konsulenterne fra Carlsberg skal rundt til deres kunder, foregår det fremover for fleres vedkommende både mere komfortabelt og med endnu grønnere samvittighed.

Bryggerigiganten opruster nemlig sin grønne profil og har netop investeret i fem spritnye Toyota Auris Touring Sports med hybridmotor. Snart følger yderligere syv hybridbiler efter – klar til at fragte konsulenterne rundt i landet på en kombination af el og benzin.

- Det har vægtet meget, at det blev hybridbiler. De kører over 50 procent længere på literen end vores andre benzinbiler, og det giver meget store besparelser, siger Ole Hansen, Fleet Manager hos Carlsberg Danmark.

Toyota introducerede verdens første masseproducerede hybridbil Prius i 1997 i Japan og nærmer sig efterhånden 6 millioner solgte hybridbiler på verdensplan. Den japanske bilproducent har derfor solid erfaring med den miljørigtige hybridteknologi.

I Danmark har Toyota netop introduceret sin første stationcar med hybridmotor i form af Auris Hybrid Touring Sports. Det var den model, der for alvor fik Carlsbergs øjne op for hybridbilens mange fordele.

Carlsberg har foreløbig erhvervet sig 12 Toyota Auris Hybrid Touring Sports.

Dagens Gossip