Carolina Panthers smadrer ærkerivaler i rekordjagt

Carolina Panthers er indtil videre det perfekte hold i årets NFL.

Med en knusende 38-0-sejr over divionsrivalerne fra Atlanta Falcons har Carolina nu vundet sæsonens 13 første kampe. Dermed er holdet tre sejre fra at vinde alle sæsonens 16 kampe inden slutspillet.

Det er kun sket en enkelt gang før, at et hold har vundet 16 kampe ud af 16 i den regulære sæson. Det skete i 2007, da New England Patriots marcherede gennem sæsonen, men endte med at tabe Super Bowl til New York Giants.

Den altoverskyggende grund til Carolina Panthers' dominerende spil har været holdets quarterback Cam Newton, som ifølge eksperter og kommentatorer fører an i kampen om at blive årets mest værdifulde spiller, MVP, i NFL.

Mod Atlanta Falcons var Newton endnu engang fuldstændig ustoppelig.

Den høje quarterback ledte Carolina til touchdowns på holdets tre første boldbesiddelser. To af dem var med dybe kast til receiver Tedd Ginn og et enkelt ved et løb af runningback Jonathan Stewart.

Newton ramte sine receivere på 15 af sine 21 kast. Det gav ham 265 yards og tre touchdowns, inden Carolina overlegent kunne sætte ham på bænken mod slutningen af tredje quarter, da sejren var sikker.

Carolinas forsvar prægede også kampen, som det har gjort så mange gange før i årets udgave af NFL.

Fire gange tvang holdet Atlanta Falcons til turnovers, og fem gange nedlagde man Atlantas fortvivlede quarterback Matt Ryan med sacks.

Atlanta Falcons, der startede sæsonen med fem sejre, er efter seks nederlag i træk nede på en statistik, der tæller seks sejre og syv nederlag. Allerede om to uger møder Atlanta igen Carolina, men denne gang får holdet glæde af hjemmebanefordel.

Carolina Panthers er med sejren sikker på at sidde over i første runde af slutspillet som et af de seedede hold.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip