Caroline Wozniacki åbner sæsonen med en sejr

Skrevet af admin

05/01/2016

Dagens topnyheder

Caroline Wozniacki er kommet fint fra start i den nye tennissæson med en sejr i to sæt over Danka Kovinic ved WTA-turneringen i Auckland, New Zealand.

Wozniacki besejrede natten til tirsdag dansk tid den 21-årige Kovinic fra Montenegro med sætcifrene 6-4, 6-4, og dermed er hun klar til anden runde i turneringen.

Kovinic er nummer 57 på verdensranglisten, men hun gjorde god modstand mod Wozniacki, der er tredjeseedet i turneringen og nummer 17 på ranglisten.

Det varede således en time og 25 minutter, før Wozniacki kunne sig tak for kampen.

I andet sæt lykkedes det Kovinic at holde liv i håbet om en overraskelse, da hun brød Wozniacki, da danskeren førte 5-3. Caroline Wozniacki svarede dog omgående igen ved at vinde det næste parti og dermed kampen.

Begge spillere leverede tre serveesser, mens Kovinic stod for matchens tre dobbeltfejl.

Venus Williams er seedet til at vinde turneringen. Den amerikanske veteran skal senere tirsdag op mod Daria Kasatkina.

Turneringen i Auckland er en af flere opvarmningsturneringer inden Australian Open. Årets første grand slam-turnering begynder i Melbourne 18. januar.

Flere af Wozniackis konkurrenter spiller i denne uge i Brisbane i Australien. Russeren Maria Sharapova, som er forsvarende mester, har tirsdag trukket sig fra turneringen på grund af en skade.

/ritzau/