Caroline Wozniacki efter exit: Banerne er glatte

Underlaget var det store samtaleemne ved stort set alle pressekonferencer i Wimbledon i løbet af onsdagen.

Flere spillere mente, at græsbanerne havde været for glatte på en dag, der muligvis var en af de mest mærkværdige i Wimbledons historie.

Ud over Roger Federers og Maria Sharapovas sensationelle exits, måtte hele syv spillere opgive i deres respektive andenrunde-kampe som følger af skader, de havde pådraget sig under turneringen.

Flere af dem inden kampene overhovedet var begyndt. Herunder Rafael Nadals bøddel, Steve Darcis, Victoria Azarenka samt Marin Cilic.

Også danske Caroline Wozniacki blev offer for et uheld, da hun gled og beskadigede akillessenen og måtte spille for lavt blus i nederlaget til Petra Cetkovska.

- Banerne virker mere glatte end normalt her. Det er forbavsende, at syv spillere må trække sig fra sådan en stor turnering. Det er ret mange skader. Jeg faldt jo også i den første kamp, hvor der dog ikke skete noget, siger Caroline Wozniacki.

- Jeg ved ikke, om det er vejret, der har gjort noget ved banerne og er årsag til de mange fald, lyder det.

- Græs er mere glat end andre underlag, men jeg ved ikke, om det årsagen. Man er forberedt på det, og uheld kan ske på banen. Det er en del af sporten, når den er så intens, erkender Caroline Wozniacki, der nu er færdig i turneringen.

Arrangørerne af turneringen afviste sidst på onsdagen, at banerne er årsag til de opsigtvækkende mange skader samme dag. Banerne skulle være af nøjagtig samme beskaffenhed som ved de foregående år, lyder meldingen.

/ritzau/

Dagens Gossip