Caroline Wozniacki får hård modstand i Montreal

Med bare få uger til US Open i tennis gælder det for Caroline Wozniacki om at få skærpet kampformen, og danskeren kommer på hårdt arbejde i sin første kamp ved denne uges WTA-turnering i Montreal i Canada.

Wozniacki træder først ind i anden runde af turneringen, og natten til onsdag er hendes modstander blevet fundet. Det bliver den fremadstormende Belinda Bencic, der besejrede hjemmebanefavoritten Eugenie Bouchard i tre sæt.

Den 18-årige Bencic har to gange besejret Wozniacki, mens danskeren er noteret for en enkelt sejr mod schweizeren - i Istanbul Cup for godt et år siden.

I Indian Wells i marts i år vandt Bencic i to sæt, og i opvarmningsturneringen i Eastbourne til dette års Wimbledon trak verdensranglistens nummer 20 også det længste strå, da Wozniacki måtte opgive at fuldføre kampen.

Det topseedede Serena William måtte slide i det for at komme videre i Montreal. Amerikaneren tabte første sæt til Flavia Pennetta, men fik så styr kampen og vandt de næste sæt med cifrene 6-3 og 6-0.

Caroline Wozniacki fik en skidt start på anden halvdel af sæsonen, da hun i sidste uge som topseedet blev slået ud allerede i første runde af WTA-turneringen i Stanford, USA.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip