- Carolines nedtur er forventet

- Nedturen er forventet. Hun prøver desperat at finde sit spil. Den fysiske form fejler intet. Men det defensive spil, som tidligere var hendes stærkeste våben, er faldet sammen, siger Neil Harman, der som det britiske dagblad The Times’ faste tenniskommentator har fulgt ’den hvide sport tæt de seneste 25 år.

Hans ord er derfor tungtvejende.

- Om mindre end tre uger er der French Open. Før jeg kender lodtrækningen, tør jeg ikke udtale mig om hendes chancer, siger Neil Harman og tilføjer:

- Men den seneste tids resultater kan umuligt have styrket hendes selvtillid. Så lige nu tegner de ikke specielt gode.

Caroline Wozniackis tidligere træner, Morten Christensen, ser også med bekymring på Caroline Wozniackis muligheder i sæsonens anden Grand Slam-turnering, der indledes søndag 26. maj i Paris.

- Nederlagene til lavererangerede spillere indikerer, at respekten for hende er ved at forsvinde. Det er slut med de ’lette sejre. Alle tror efterhånden de har en chance mod hende, siger Morten Christensen, der vurderer, at Caroline Wozniacki har mistet den ’sult, som tidligere var et af hendes stærkeste kendetegn.

- Fokus er et helt andet sted end for bare et par år siden. Dengang satte hun træning og udvikling af sit spil over alt. Nu har hun fået øje på nogle af livets andre sider. Og dem nyder hun tilsyneladende i fulde drag, siger Morten Christensen.

Heller ikke den tidligere danske landsholdsspiller, Peter Bastiansen, er imponeret over Caroline Wozniackis resultater på samme grusunderlag, som French Open spilles på.

- De er intet mindre end en katastrofe. Neil Harman har ret i, at Carolines defensiv ikke fungerer. I stedet har hun valgt at fokusere på sin offensiv. Den er okay indtil de vigtige dueller, hvor hun så bliver alt for passiv. Det vil være et mirakel, hvis hun når længere end fjerde runde i French Open. De spillere hun engang var overlegne, er hun blevet indhentet af, siger Peter Bastiansen.

Inden French Open stiller Caroline Wozniacki op ved næste uges Masters-turnering i Rom. Til gengæld har hun for andet år i træk valgt at vende ryggen til det danske landshold, der i denne uge spiller Fed Cup i Moldova mod lilleput-nationer som Liechtenstein, Madagascar og Cypern. Her består det danske hold i stedet af Karen Barbat, Mai Grage, Malou Ejdesgaard og Maria Jespersen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip