Carsten Hansen besøger Faaborg-Midtfyn Kommune

På fredag får Faaborg-Midtfyn Kommune besøg af ministeren for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen.

Formålet med besøget er at diskutere udviklingen i landdistrikterne – samt at vise ministeren en del af de byfornyelses- og byforskønnelsesprojekter vi arbejder med i Faaborg-Midtfyn Kommune.

- Som landdistriktskommune er vi nødt til at gøre en særlig indsats for at sikre attraktive byer og boliger, siger borgmester Hans Jørgensen.

I løbet af dagen får ministeren sammen med repræsentanter for kommunen lejlighed til at diskutere, hvordan indsatsen i landdistrikterne kan styrkes, hvilke redskaber, der virker samt om der kunne udvikles nye redskaber. Ministeren besøger Faaborg, Korinth, Kværndrup og Ryslinge sammen med borgmester Hans Jørgensen, Henning Løv Andersen og Grethe Justesen, der er formænd for henholdsvis Erhvervs- og Planlægningsudvalget og Miljø- og Teknikudvalget.

I Faaborg går turen til fods gennem den gamle del af byen, herefter besøges Korinth Kulturhus og turen afsluttes med en bustur gennem Kværndrup og Ryslinge. Dagen afsluttes med et debatarrangement på Ryslinge Højskole, hvor ministeren og Henning Løv Andersen vil diskutere ’De unge og landdistrikterne’ med journalist Bent Falbert og unge fra Faaborg-Midtfyn.

 

Dagens Gossip