Casanova-Clooney i kovending om babyer

Skuespilleren George Clooney har nedlagt kendte kvinder på stribe og har tidligere væddet en halv million kroner med kendisveninderne Julia Roberts, Sandra Bullock og Michelle Pfeiffer om, at han aldrig nogensinde ville gifte sig igen efter sit første ægteskab med skuespillerinden Talia Balsam.

Men efter den tidligere ellers så notoriske ungkarl forelskede sig i menneskerettighedsadvokaten Amal Alamuddin i 2013, er den 54-årige aldrende sølvræv som forvandlet.

Adspurgt af den tyske avis Bild giver skuespilleren nu udtryk for, at han er interesseret i at lave små Clooney-kloner med konen.

- Ja bestemt, men vi tager vores tid, lyder meldingen om den mulige familieforøgelse fra den dobbelte Oscar-vindende skuespiller, producer og instruktør, der endelig er faldet til ro efter ægteskabet med Alamuddin:

- Jeg havde altid drømt om at være baseball-spiller, men jeg havde ikke nok talent. Så ville jeg gerne være journalist som min far, men jeg var ikke klog nok. Nu er jeg, hvad jeg er - og jeg er lykkelig, siger Clooney, der tidligere har beskrevet sin dybe fascination af konen:

- Hun er et fantastisk menneske og så omsorgsfuld. Hun har en fantastisk sans for humor, og så er hun i øvrigt også et af de klogeste mennesker, jeg nogensinde har mødt. Der er et utal af grunde til, jeg forelskede mig i hende.

Alamuddin og Clooney giftede sig i september 2014 i den italienske kanalby Venedig ved et stjernespækket bryllup med deltagelse af blandt andet U2-forsangeren Bono, skuespillerne Matt Damon og Bill Murray og den tidligere supermodel Cindy Crawford.

George Clooney kan i øjeblikket meget apropos ses i science fiction teenagefilmen "Tomorrowland" i de danske biografer.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip