Casper Sloth afviser ikke sommerskifte

- Sådan noget kan gå hurtigt. Indtil videre har der ikke været noget konkret, som jeg har skullet forholde mig til, men vi ved jo, at der altid sker en hel masse i den sidste uge af transfervinduet. Jeg har hele tiden sagt, at jeg godt kunne føle mig klar til at komme afsted nu, men det kræver også, at klubben får et bud, den kan acceptere, siger Casper Sloth.

Lørdag skrev Ekstra Bladet, at Casper Sloth har et iskoldt forhold til cheftræner Peter Sørensen, som skulle have givet landsholdsspilleren en gedigen skideballe efter en træningskamp tidligere på sommeren. Det skulle ifølge avisen anspore Casper Sloth til at fremskynde sit ønske om at skifte klub, men det ønsker den 21-årige midtbanespiller ikke at tale om.

- Jeg har egentlig ikke nogen kommentarer til den historie. Det er ikke noget, jeg har lyst til at snakke om, siger Casper Sloth.

Senest spillede han en god kamp for AGF, da aarhusianerne slog Sønderjyske med 3-1 hjemme på NRGi Park i Marselisborgskoven. AGF er med sejren nummer to i Superligaen inden rundens øvrige kampe spilles, og Sloth ser brandvarm ud.

- Det er gået godt for mig og for holdet bortset fra et enkelt udfald nede i Esbjerg (1-5-nederlaget for to uger siden, red.). Jeg har ikke haft nogen skader eller afbræk i min opstart, og jeg føler mig i god form. Det giver selvfølgelig en masse selvtillid. I foråret havde jeg hele tiden en masse småskader, så jeg nåede aldrig helt op i omdrejninger, men nu føler jeg, at jeg er, hvor jeg skal være, siger Casper Sloth.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip