Casper Sloth skal til samtale med sportschefen i AGF

Han ville meget gerne afsted til en udenlandsk klub i løbet af sommerens transfervindue, men han kan se frem til mindst et halvt år mere i AGF-trøjen og en kammeratlig samtale med sportschef Brian Steen Nielsen, når han vender hjem fra Morten Olsens landsholdslejr.

- Jeg synes, der bliver sagt og skrevet rigtig mange ting, som er helt usande. Der er ingen tvivl om, at Sloth også skal lære af det her transfervindue, og hvordan markedsmekanismerne er. Den samtale skal vi have, når han kommer hjem fra landsholdslejren. Der står mange ting, som er totalt usande, og det er synd, hvis en spiller bliver påvirket, siger Brian Steen Nielsen til bt.dk.

Casper Sloth udtalte blandt andet til BT efter sidste uges 6-3-sejr mod OB, at han kunne have spillet sin sidste kamp for AGF. Men mandag erkendte han, at han ikke ville få opfyldt sin drøm om et udlandseventyr i denne omgang.

- Selvfølgelig er jeg lidt ærgerlig, men det er en del af gamet. Det er ikke noget, man altid selv er herre over. Nu er jeg indstillet på at spille videre ude i AGF, for der er ikke så meget andet at gøre, sagde Sloth.Det er udtalelser som den, Brian Steen Nielsen er træt af.

- Jeg ved ikke, om jeg er skuffet... Jeg er uforstående over for det. Man skal passe på med, hvad man siger. Der er ikke nogen, der hellere vil fortælle den gode historie, det er at udvikle egne spillere og sælge dem videre, men alle ting skal hænge sammen. Der bliver man nødt til at kigge indad og se, om man har leveret de præstationer, der skal til over en længere periode, som for eksempel det sidste halve år, siger Brian Steen Nielsen med henvisning til Casper Sloths skadesplagede og generelt svage forår.

- Til gengæld har han spillet helt fantastisk i den nye sæson, og så må vi se, om det bringer et skifte tættere på til vinter, hvis han kan fortsætte det. Jeg kunne godt tænke mig, at han lærte af det her, og det må vi have en snak om.

Franske Nice blev meldt som et varmt bud på Casper Sloths kommende klub. Men den handel kom slet ikke tæt på, siger Brian Steen Nielsen.

- Der var ikke noget konkret på Nice, nej, siger han og vil ikke kommentere, om AGF modtog konkrete bud på midtbanespilleren i løbet af transfervinduet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip