Casper U.: Ærgerligt vi ikke holdt hovedet koldt

Bjerringbro-Silkeborgs lynhurtige landsholdsfløj Casper U. Mortensen var frustreret efter søndagens pokalfinale, der endte med et nederlag på 24-28 til KIF Kolding København.

Landsholdsspilleren var især træt af, at Bjerringbro-Silkeborg ved stillingen 24-26 kort før tid ikke holdt hovedet koldt.

- Det var en fortjent sejr til KIF, der fører igennem hele kampen, men jeg er godt nok ærgerlig over, at vi ikke udnytter, at vi kan komme op og kun være bagud med et mål til sidst.

- Der vælger vi at skyde efter fem sekunder og dermed smide det hele i havet, og så kan man ikke vinde en finale, siger Casper U. Mortensen.

Selv om KIF Kolding København var foran i stort set hele kampen, mener Casper U. ikke, at der var stor forskel på de to hold.

- De små marginaler var imod os, og så spiller Bo Spellerberg en god kamp og står vel for over halvdelen af deres mål.

Bjerringbro-Silkeborg har haft en meget svær sæson og fik kun lige sneget sig med i slutspillet. Og trods finalenederlaget har Final 4-stævnet været en positiv oplevelse for det hårdt prøvede hold.

- Ja, selvfølgelig har det det. Vi har stået i en pokalfinale og havde chancen for at vinde en titel. Den vandt vi desværre ikke, men finalepladsen har trods alt givet et lille selvtillidsboost i forhold til, at vi skal i gang med slutspillet nu.

Bjerringbro-Silkeborg får mulighed for revanche, når holdet allerede på onsdag hjemme møder KIF Kolding København i slutspillets første kamp.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip