Cate Blanchett snakkede næsten Oscar væk

Det er næppe første gang, man befinder sig ved de årlige Oscar-uddelinger, når man går i baren for at slå tiden ihjel.

Ikke desto mindre var det lige præcis grunden til, at den australske skuespillerinde Cate Blanchett nær var ved ikke at nå frem til scenen, da hun søndag modtog prisen for bedste kvindelige skuespiller for rollen i Woody Allens "Blue Jasmine".

Blanchett var nemlig smuttet i baren sammen med kollegaen og veninden Julia Roberts. Det afslører hun til E! News i et videointerview.

- Jeg stod i baren med Julia Roberts og snakkede lige lovlig længe og nåede kun lige tilbage til min plads i tide, siger hun.

Ifølge skuespillerinden var hun faktisk lige ved at glemme, at hun var nomineret. Det skyldtes, at hendes pris ligger meget sent i programmet, forklarer hun.

- Prisen for bedste kvindelige skuespillerindes velsignelse og forbandelse er, at den foregår nær aftenens bagdel. Så du kigger på så mange andre ekstraordinære mennesker, der træder op på scenen, og så glipper du at huske på, at du selv er nomineret, siger den 44-årige Blanchett.

Og det var altså grunden til, at hun ramte baren sammen med Roberts.

Det er ikke første gang, den erfarne Cate Blanchett er tæt på at misse sin egen pris. Noget lignende skete under årets Golden Globe-uddeling, hvor hun også vandt for bedste kvindelige skuespiller. Her var det igen de våde varer, der satte forhindringer op for den prisvindende skuespillerinde.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip