Cavani afslører Suarez' ønske om klubskifte

Det fortæller PSG-angriber Edinson Cavani om sin landsholdskammerat fra Uruguay, Luis Suarez. Han fastslår, at det er Real Madrid, der er Suarez' ønske-destination.

- Alle Liverpool-fans må være lykkelige over, at Luis er blevet i klubben. Arsenal var ikke Luis' drømmeskifte, men hvis det havde været Real Madrid havde der været en helt anden udgang på det. Men Real fokuserede på et en helt anden transfer (Gareth Bale, red.) denne sommer, siger Cavani ifølge Daily Mail.

Ifølge avisen forlangte Liverpool 55 mio. pund for Suarez, men Real holdt igen, da man lige havde brugt 86 mio. pund på Bale. Daily Mail skriver, at Suarez og hans agent Pere Guardiola håber på at lande en Real Madrid-aftale i januar.

Edinson Cavani roser sin landsmand, som han kalder den mest komplette angriber i verden.

- Det er ingen overraskelse for mig, at Luis er kommet tilbage for Liverpool og har scoret mål med det samme. Han er den mest komplette angriber i England, og en af de meste komplette angribere i verden. Evner og selvtillid er slet ikke et tema for ham, jeg er sikker på, at han kommer til at score masser af mål i denne sæson, siger Cavani.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip