Cavendish må brænde Holms skjorte efter sejr

Der var da også nok at glæde sig over for den engelske supersprinter. Ud over sejren på Frederiksberg Allé i København kan Mark Cavendish nu se frem til en måneds løbspause, hvor han kan lade batterierne en smule op.

Og i den lidt mere kuriøse afdeling - hvilket tydeligvis glædede en storsmilende Cavendish - byder søndag aften på en afbrænding af sportsdirektør Brian Holms skjorte.

- Jeg regner med, at vi skal have grillfest i aften, og så har jeg tænkt mig at smide skjorten på grillen, grinede Mark Cavendish.

Forhistorien er kort fortalt, at Omega Pharma QuickStep-sportsdirektør, Brian Holm, har en skjorte, som Mark Cavendish længe har kritiseret, og som ifølge englænderen er decideret grim. Og Brian Holm havde altså givet Cavendish lov til at brænde skjorten, hvis han vandt sidste etape i det danske løb.

Og sådan blev det. I øvrigt Cavendish' tredje sejr på Frederiksberg Allé. Og som så mange gange før var det en meget overbevisende sejr med stor afstand til sprinterrivalerne.

- Jeg havde nogle problemer i starten af spurten, hvor jeg mistede et par positioner. Men jeg havde farten og kom tilbage, lød det fra Mark Cavendish, der fik mindst lige så store klapsalver som de danske ryttere af det talstærke publikum på Frederiksberg.

- Det er altid fantastisk at vinde her foran så mange mennesker. Det er et fantastisk publikum, lød det da også i rosende vendinger fra Cavendish, der afslutningsvis tilføjede, at han håber på at være med i Post Danmark Rundt igen til næste år.

 

 

 

Dagens Gossip